Eindelijk één overzicht van te huren wagens!

Heel wat autoliefhebbers zijn vaak op zoek naar dé perfecte wagen om een speciale gelegenheid kracht bij te zetten. Het is nu net dat zoeken naar de meest geschikte wagen dat heel wat tijd in beslag kan nemen. Dit komt omdat de vele bezitters van oldtimers, bussen, limousines of luxewagens vaak zelf hun eigen website hebben waar ze hun wagens te huur aanbieden.

Je vindt er uiteraard al de noodzakelijke informatie zoals prijs, aantal uren, chauffeur erbij of net niet, etc. Maar doordat het aantal individuele websites alsmaar aangroeit, wordt het moeilijk om als particulier alles te vergelijken of het bos door de bomen te zien. Ook komen sommige pareltjes in de schaduw te staan door de grotere spelers op de markt.

Het is hierop dat Oldtimerhuren.be een geslaagd antwoord biedt! Wij zorgen dat eigenaars van uitzonderlijke en unieke wagens hun voertuigen op ons platform kunnen voorstellen. Zo vind je als particulier die op zoek is naar zijn unieke wagen jouw keuze op één plaats, één digitaal platform!

Door het gebruiksvriendelijke filtersysteem, dat herkenbaar is voor vele gebruikers, verloopt jouw zoekopdracht snel en eenvoudig! Zo verfijn je je zoekopdracht door te filteren op het type, merk, kleur, regio, bouwjaar, prijs, etc.

Je krijgt nadien een kwaliteitsvolle foto te zien mét de nodige info ernaast: hoeveel bedraagt de huurprijs, hoe lang kan je de wagen huren, … is er een bestuurder aanwezig of niet?

Nadat je je keuze hebt gemaakt, leg je contact met de verhuurder door gewoonweg je vrijblijvende offerte aan te vragen en enkele gegevens in te vullen

De verhuurder zal nadien opnieuw contact met jou opnemen. Jij regelt dus nog steeds zelf de huur van de wagen met de verhuurder. Oldtimerhuren.be staat niet in als tussenpersoon, maar wij zorgen ervoor dat het aanbod in Vlaanderen wordt gecentraliseerd. We staan in voor de marketing, zodat ons digitaal platform bij het grote publiek bekend wordt en dat er steeds meer autoliefhebbers hun wagens op ons platform beschikbaar stellen!

Als je suggesties of opmerkingen hebt, aarzel zeker niet om ons te contacteren. Door de feedback willen we het platform verder blijven optimaliseren.

Alvast veel plezier met het zoeken naar jouw ideale (droom)wagen!

Terug naar overzicht