Eindelijk jouw wagenportfolio op een Vlaams digitaal platform!

Als eigenaar van een uitzonderlijke wagen wil je jouw wagen(s) uiteraard verhuren voor speciale gelegenheden. Heel vaak heb je al een eigen website waarop je jouw voertuigen te huur aanbiedt. Je zorgt voor een mooi design, geslaagde foto’s, voldoende informatie, etc. Toch is het voor de particulier niet altijd eenvoudig om op jouw website terecht te komen. Het vergt soms heel wat tijd om de juiste zoekopdracht uit te voeren en jouw wagen te vinden.

Het is hierop dat Oldtimerhuren.be een geslaagd antwoord biedt! Wij zorgen dat je als eigenaar van uitzonderlijke en unieke wagens deze voertuigen op ons digitaal platform kunt voorstellen. Zo vindt de particulier die op zoek is naar zijn wagen zijn keuze op één plaats, één digitaal platform! Wij zorgen voor de nodige marketing, zodat Oldtimerhuren.be een bekend begrip wordt in Vlaanderen!

Door het gebruiksvriendelijke filtersysteem, dat herkenbaar is voor vele gebruikers, verloopt de zoekopdracht snel en eenvoudig!

Je maakt je op een snelle manier lid van ons platform, waarna je jouw eigen profielpagina beheert. Jij zorgt voor de foto’s en de informatie, net zoals jouw eigen website. Verder regel je nog steeds zelf de verhuur. 

Oldtimerhuren.be staat niet in als tussenpersoon, maar wij zorgen ervoor dat het aanbod in Vlaanderen wordt gecentraliseerd. We staan in voor de marketing, zodat ons digitaal platform bij het grote publiek bekend wordt. Op deze manier kunnen verloren pareltjes ook opnieuw in de spotlight staan!

Als je suggesties of opmerkingen hebt, aarzel zeker niet om ons te contacteren. Door de feedback willen we het platform verder blijven optimaliseren.

Alvast veel succes met het aanbieden van jouw ideale (droom)wagen!

 

Terug naar overzicht